Σβιντέρσκι: Το «κανόνι» του ΠΑΟΚ στην κορυφή των σκόρερ

Σβιντέρσκι: Το «κανόνι» του ΠΑΟΚ στην κορυφή των σκόρερ

Ο Πολωνός επιθετικός σκόραρε δύο γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έφτασε τα 4 τέρματα σε 5 ματς στο φετινό πρωτάθλημα και ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, αφήνοντας πίσω του τους Ελ Αραμπί, Μάνο, Τσιλιανίδη και Μαρκ Φερνάντεθ.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (2-2), καθώς ήταν αυτός που σκόραρε και τα δύο γκολ του Δικεφάλου του Βορρά. Ο Πολωνός επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε περίτρανα και στο χθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

O 22χρονος στράικερ στο 16’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα και στο 58’ έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ενωση έφτασε τα 4 τέρματα σε 5 εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ξεπέρασε στη σχετική λίστα τον Δημήτρη Μάνο και τον Κοσμά Τσιλιανίδη, οι οποίοι μέχρι την περασμένη Παρασκευή ήταν στην κορυφή με 3 γκολ. Στον χθεσινό αγώνα του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης οι δύο άσοι της κρητικής ομάδας δεν κατάφεραν να σκοράρουν και είδαν τον Κάρολ Σβιντέρσκι να τους προσπερνά. Εκτός από τους Μάνο και Τσιλιανίδη, τρία γκολ έχουν επίσης οι Ελ Αραμπί και Μαρκ Φερνάντεθ, με τον Μαροκινό στράικερ του Ολυμπιακού να σκοράρει απέναντι στην Λαμία και τον Ισπανό επιθετικό τον Αρκάδων στο Γεντί Κουλέ απέναντι στους Ομιλήτες.

Οσον αφορά στον Κάρολ Σβιντέρσκι, ο Πολωνός εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε χθες απέναντι στην ΑΕΚ, είχε σκοράρει επίσης στην εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό με 2-1 για την 1η αγωνιστική, αλλά και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (2-1), για την 2η στροφή της Σούπερ Λίγκας 1.

Συνολικά μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν ο 22χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 8 αγώνες και έχει 5 γκολ σε 347 λεπτά συμμετοχής. Ο Πολωνός σκοράρει κάθε 69 λεπτά και μάλιστα έχει εξαιρετικό ποσοστό ευστοχίας στο πρωτάθλημα, καθώς χρειάζεται μόλις 1.8 προσπάθειες για να σκοράρει!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ