To «στοίχημα» που βγήκε με τον Ντέλετιτς και η… προφητεία

To «στοίχημα» που βγήκε με τον Ντέλετιτς και η… προφητεία

Ο Σέρβος εξτρέμ δικαίωσε τον Κωστένογλου για την επιλογή του να τον χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει υπολογίσιμη μονάδα

Ο Μίλος Ντέλετιτς ήταν αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγάλου αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος εξτρέμ σκόραρε το δεύτερο γκολ της Ένωσης, που χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό, έχοντας έρθει από τον πάγκο. Σε μια απόφαση του Νίκου Κωστένογλου που εμπεριείχε ρίσκο και ήταν θα λέγαμε εκτός προγράμματος.

Ο Ντέλετιτς δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες μέχρι τώρα. Ο πρώην άσος της Λάρισας ξεκίνησε «μουδιασμένα» τη θητεία του στην ΑΕΚ, όμως σιγά-σιγά δείχνει να βρίσκει πατήματα, ρόλο και ρυθμό. Ο Κωστένογλου πιστεύει στον Ντέλετιτς και το απέδειξε την Κυριακή, ρίχνοντάς τον στο ντέρμπι, σε ένα χρονικό σημείο που το ματς «έκαιγε».

Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε με τον Σέρβο άσο λίγο πριν τον περάσει αλλαγή και του τόνισε το εξής: «Μπες μέσα χωρίς φόβο και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου. Πάμε δυνατά». Τα λόγια του Κωστένογλου έδωσαν στον Ντέλετιτς επιπλέον ψυχολογία, μιας και οι δυο τους είχαν συνομιλήσει και πριν το παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου είχε πει στον Ντέλετιτς πως όχι μόνο θα παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά θα σκοράρει! Σε μια… προφητεία από μεριάς Κωστένογλου που τελικά επιβεβαιώθηκε. Ο Σέρβος ακραίος ήταν ο παίκτης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Γενικώς με την παρουσία του στο ματς πάντως ο Ντέλετιτς απέδειξε πως μπορεί να αποτελέσει μια υπολογίσιμη μονάδα για την ΑΕΚ. Ένας παίκτης με ταχύτητα, ικανότητα στο ένας με έναν και «φαρμακερό» αριστερό πόδι. Το μόνο που έδειχνε να του λείπει ήταν η ψυχολογία, που μετά και το γκολ της Κυριακής, λογικά έχει αποκτήσει και μάλιστα για τα καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ