Σενάριο για Χατζηγιοβάνη και Ολλανδία

Σενάριο για Χατζηγιοβάνη και Ολλανδία

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζει την ολλανδική αγορά για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό σε λίγους μήνες, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και δεν προτίθεται να ανανεώσει.

Ο Έλληνας εξτρέμ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γιώργου Δώνη και γενικότερα θέλει να αποχωρήσει από τους πράσινους, με τους οποίους έχουν «παγώσει» για τα καλά οι όποιες συζητήσεις για νέο συμβόλαιο.

Η ρήξη των σχέσεων των δύο πλευρών φαίνεται οριστική με τον παίκτη να κοιτάζει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο που θα μείνει ελεύθερος ο Χατζηγιοβάνης δεν αποκλείεται να συμφωνήσει με ομάδα από την Ολλανδία, με τον μάνατζερ του να έχει καλές επαφές στη χώρα και να έχει «απλώσει» τα δίχτυα του.

Πέρα από την Ολλανδία και στο Βέλγιο υπάρχει ενδιαφέρον για τον νεαρό εξτρέμ, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες την περασμένη σεζόν στο τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ