Απολύθηκε ο άνθρωπος που πήγε τα σουβλάκια στο Λαμία – Παναθηναϊκός

Απολύθηκε ο άνθρωπος που πήγε τα σουβλάκια στο Λαμία – Παναθηναϊκός

Ο άνθρωπος που άφησε τα σουβλάκια μέσα στο βαν του VAR, έχασε τελικά τη δουλειά του. Ο εν λόγω κύριος έγινε viral στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναθηναϊκό.

Από την πρώτη αγωνιστική και την εφαρμογή του VAR στη χώρας μας, η Super League 1 έγινε πασίγνωστη. Ο λόγος; Φυσικά και θα έχετε δει το βίντεο με τον κύριο που αφήνει τα σουβλάκια μέσα στο βαν των διαιτητών που ελέγχουν το VAR στην έδρα της Λαμίας, στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει το «Sportime», ο εν λόγω κύριος έχασε την δουλειά του, αφού ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να αφήνει τη σακούλα μέσα στο βαν.

Η ατυχία τον χτύπησε, αφού είχε καλή πρόθεση. Ήθελε να προστατεύσει την παραγγελία από κάποιο ζώο ή ανθρώπους που θα την έπαιρναν αν έμενε έξω.

Οι κανόνες απαγορεύουν αυστηρά την κατανάλωση ποτών ή φαγητού των διαιτητών που είναι στον έλεγχο του VAR κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι τεχνικοί εκτός βαν είχαν κάνει την παραγγελία και όχι οι διαιτητές, ωστόσο η έμπνευση του ανθρώπου του κόστισε τη δουλειά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ