Τεβεκέλης: «Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον Σιδηρόπουλο»

Τεβεκέλης: «Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον Σιδηρόπουλο»

Ο Υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό εξαπέλυσε ευθεία επίθεση απέναντι στον Ροδίτη ρέφερι και τον χαρακτήρισε ανάξιο εμπιστοσύνης.

Πυρ και μανία με τον Τάσο Σιδηρόπουλο είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Οι Ασπρόμαυροι το απόγευμα της Τρίτης έστειλαν επιστολή στην ΚΕΔ σχετικά με τον ρόλο του Ροδίτη ρέφερι στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την απόφασή του ως VAR να μην ζητήσει από τον Ελβετό διαιτητή, Στέφαν Κλόσνερ, να εξετάσει στην οθόνη το δεύτερο γκολ της Ενωσης.

Σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς, στην αρχή της φάσης υπάρχει φάουλ πάνω στον Ντάουγκλας Αουγκούστο και το γκολ δεν θα έπρεπε να είχε μετρήσει. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος μέσω ενδοσυνεννόησης μίλησε με τον διαιτητή της αναμέτρησης και λίγο αργότερα το γκολ κατακυρώθηκε, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει σε 2-2.

Ο Υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό εξαπέλυσε ευθεία επίθεση απέναντι στον Ροδίτη ρέφερι και τον χαρακτήρισε ανάξιο εμπιστοσύνης. «Όταν βλέπεις έναν διαιτητή να είναι στην ελίτ στην Ευρώπη αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το VAR: «Στην αρχή ακούστηκε ότι θα υπάρξει το περσινό πλάνο, εν τέλει αποφασίστηκε ότι θα χρησιμοποιηθούν ξένοι στα παιχνίδια των τεσσάρων μεγάλων. Βλέπουμε όμως ότι στο VAR επιλέγονται Έλληνες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε βάζει και ξένο διαιτητή στο VAR. Και οι ξένοι κάνουν λάθη αλλά και από τις δύο πλευρές. Αυτό φέρνει την εμπιστοσύνη.

Κακώς το έχουμε υποβαθμίσει. Όμως, στην πρώτη αγωνιστική δεν δόθηκε αυτό που έπρεπε και στερήθηκε μια ευκαιρία από μια ομάδα, επίσης στον ΠΑΟΚ στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσει μια νίκη στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, έχει διορθώσει μέχρι στιγμής 20 αποφάσεις. Πάμε και στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος. Κανείς δεν αμφισβητεί τη νίκη του ΠΑΟΚ γιατί χρησιμοποιήθηκε ορθά εκεί. Πιστεύει ότι θα προσφέρει θα βοηθήσει αρκεί κάποιοι να γίνεται η σωστή δουλειά».

Για το εάν θα υπάρχει αντίδραση εάν ξανά οριστεί ο Σιδηρόπουλος: «Οι αντιδράσεις είναι καλές και κακές. Είναι ανάλογα και πως θα το πάρει ο ποδοσφαιριστής. Είναι καλό ότι γίνεται να γίνεται με χαμηλό προφίλ έτσι ώστε να μην περιμένει ο παίκτης πότε θα αδικηθεί ή όχι. Για αυτό και την περσινή χρονιά κρατήσαμε χαμηλά τη μπάλα».

Για τον Σιδηρόπουλο: «Είναι κάτι το ανεξήγητο. Όταν βλέπεις έναν διαιτητή να είναι στην ελίτ στην Ευρώπη αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη».

Για τη φάση στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Το γεγονός και μόνο ότι ο διαιτητής πήγε στη σέντρα σημαίνει ότι είχε αμφιβολίες και περίμενε να δει εάν είχε πάρει τη σωστή απόφαση. Εάν του ξεκαθάρισαν από το VAR ότι είναι καθαρή η φάση τότε καλά έκανε και συνέχισε. Είναι μια οπτική γωνία. Έπρεπε να πάει στο VAR για να αποφασίσει ο ίδιος. Είναι στη ροή του αγώνα και έπρεπε να πάει να το δει».

Για το εάν έχει σταλθεί επιστολή στην ΚΕΔ: «Ναι. Ότι είπε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι θα κάνει, το έκανε. Ότι ήταν απαραίτητο να γίνει έγινε. Είναι νωρίς ακόμη να έρθει απάντηση όμως.»

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ήταν καταπληκτικό το α ημίχρονο με την ΑΕΚ. Η ομάδα άρχισε να ρολάρει. Θα πάμε καλύτερα. Πρώτοι πιστέψαμε στο VAR, θέλουμε το VAR και τη δικαιοσύνη στο γήπεδο»

Για την κλήση απολογίας του Μελισσανίδη: «Εφόσον ο διαιτητής έγραψε ότι έχει γίνει τότε ορθώς κλήθηκαν σε απολογία. Όμως, να μην έχει κάνει καμία φάση η ΑΕΚ και να πάω να διαμαρτυρηθώ δε μπορώ να το καταλάβω. Κακώς επετράπησαν σε μη φυσικά πρόσωπα να μπουν εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ