ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα ο Βιεϊρίνια, επιστρέφει ο Πέλκας

ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα ο Βιεϊρίνια, επιστρέφει ο Πέλκας

Ευχάριστα νέα για τον Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (6/10, 17:15) για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η σημερινή προπόνηση των Θεσσαλονικιών περιελάμβανε δύο ευχάριστα νέα για την Αμπέλ Φερέιρα που είδε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να βγάζει μέρος της προπόνησης δείχνοντας πως μετράει αντίστροφα για την επάνοδο του.

Έτοιμος να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας είναι ο Δημήτρης Πέλκας μετά τα τελικά τεστ που έκανε σήμερα. Προληπτικά εκτός έμεινε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ κρατάει την καλή του εικόνα, δουλεύει για να διορθώσει τα λάθη του και στρέφει την προσοχή του πλέον στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (30.09), παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά το απόγευμα της Τρίτης (01.10) στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα όπως αναμενόταν περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για τους βασικούς του ντέρμπι κόντρα στην Ένωση και ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας για τους υπόλοιπους.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμεινε εκτός προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική μετά από χτύπημα στον τελευταίο αγώνα, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έκανε τελικά τεστ, τα οποία έδειξαν ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Τέλος ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.

Την Τετάρτη (02.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ