Παναθηναϊκός: Η ομάδα ρεπό, ο Μακέντα στο γήπεδο

Παναθηναϊκός: Η ομάδα ρεπό, ο Μακέντα στο γήπεδο

Ο Γιώργος Δώνης είχε δώσει ρεπό στην ομάδα του την Τρίτη, αλλά ο Φεντερίκο Μακέντα συνέχεια τη δουλειά και τη θεραπεία, θέλοντας να προλάβει το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη.

Σαν… θηρίο στο κλουβί αισθάνεται ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Ξάνθη στη Ριζούπολη.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Ιταλού επιθετικού, ο οποίος έκανε υπέρηχο τη Δευτέρα, τα αποτελέσματα του οποίο έδειξαν πως ναι μεν η θλάση έχει κλείσει, πλην όμως χρειάζεται ακόμα χρόνο για να επιστρέψει. Ο ίδιος έλεγε την Κυριακή, που βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη πως θέλει να επιστρέψει το συντομότερο και ει δυνατόν να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη στη Ριζούπολη.

Μάλιστα, είναι τέτοια η… τρέλα του, που την Τρίτη ο Γιώργος Δώνης είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του, αλλά ο Ιταλός επιθετικός πήγε στο Κορωπί. Εκεί έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, θέλοντας να προλάβει τον… χρόνο και να διαψεύσει τις ιατρικές προβλέψεις.

Το ίδιο αναμένεται να κάνει σήμερα και αύριο. Θα συνεχίσει το πρόγραμμά του και τη θεραπεία του, με την ελπίδα πως θα είναι έτοιμος και θα λάβει τη συγκατάθεση των γιατρών. Ωστόσο, την οριστική απόφαση θα την πάρει το ιατρικό τιμ μαζί με τον προπονητή την Παρασκευή, παραμονή δηλαδή του αγώνα, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του Ιταλού επιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ