Παναθηναϊκός: Κρίνεται αύριο του Μακέντα

Παναθηναϊκός: Κρίνεται αύριο του Μακέντα

Ο Ιταλός επιθετικός θέλει πολύ να παίξει το Σάββατο απέναντι στην Ξάνθη, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Ο ίδιος κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί. Μέχρι και τη μέρα που η υπόλοιπη ομάδα είχε ρεπό, ο Φεντερίκο Μακέντα βρέθηκε στο Κορωπί για να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να έρθει στην επιθυμητή κατάσταση και να βρίσκεται στη διάθεση του Δώνη εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Η αλήθεια είναι πως ο Ιταλός, που ταλαιπωρήθηκε από θλάση, βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ αυτή που ήταν μέχρι την Κυριακή. Ο οργανισμός του έχει αντιδράσει καλά, αλλά πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις ελοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής. Και αυτό είναι που κάνει επιφυλακτικούς τους γιατρούς του Παναθηναϊκού και το προπονητικό τιμ.

Πόσες είναι οι πιθανότητες να έχει και πάλι τον βασικό του φορ ο Παναθηναϊκός σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό του Σαββάτου; Αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο, παρά την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν αύριο. Ο Μακέντα συνέχισε και χθες το πρόγραμμά του, το ίδιο θα κάνει και σήμερα και ανάλογα με την κατάστασή του θα αποφασιστεί αν θα βρίσκεται στην αποστολή με πιθανότητες να αγωνιστεί έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ