Ξάνθη: Το βάρος στην τακτική, το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Ξάνθη: Το βάρος στην τακτική, το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην τελική ευθεία – Εδωσε έμφαση στην τακτική ο Κικό Ραμίρεθ στην προπόνηση της Πέμπτης.

Την προετοιμασία της ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Ριζούπολη (5/10, 17:15), για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, συνέχισε η Ξάνθη.

Οι Ακρίτες στην προπόνηση της Πέμπτης δούλεψαν πάνω στον τομέα της τακτικής, με τον Ισπανό προπονητή στις πρωινές ασκήσεις να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας, όσο και στην επιθετική δημιουργία αλλά και τα τελειώματα φάσεων.

Ο έμπειρος τεχνικός προετοιμάζει τους παίκτες του για τη μεγάλη μάχη με τον Τριφύλλι, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής θα ανακοινώσει την αποστολή για τη Ριζούπολη, όπου θα γίνει το ματς λόγω εργασιών στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ξάνθης:

Την τελική ευθεία της προετοιμασίας της διανύει η Xanthi FC για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League 1 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

Ο Κίκο Ραμίρεθ και οι ποδοσφαιριστές του δουλεύουν για να είναι πανέτοιμοι στην 4η φετινή εκτός έδρας αναμέτρησή τους, έχοντας ήδη 12 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές. Ο Ισπανός προπονητής και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις σημερινές (3/10) πρωινές ασκήσεις δίνοντας συγκεκριμένες οδηγίες τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας, όσο και στην επιθετική δημιουργία αλλά και τα τελειώματα φάσεων.Πέρα του Μπαξεβανίδη δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού.

Διαιτητής του αγώνα της 6ης αγωνιστικής θα γίνει στο γήπεδο της Ριζούπολης, ορίστηκε να είναι ο Γιώργος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) με α’ βοηθό τον Μιχαήλ Καρσιώτη (ΕΠΣ Κορινθίας), β’ βοηθό τον Κωνσταντίνο Κωνστάντιο (ΕΠΣ Ευβοιας), 4ο διαιτητή τον Ευάγγελο Γρατσάνη (ΕΠΣ Τρικάλων), διαιτητή VAR τον Εμμανουήλ Σκουλά (ΕΠΣ Θεσσαλίας) και διαιτητή AVAR τον Βασίλειο Νικολακάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ