Επιστρέφουν και βάζουν υποψηφιότητα για 11άδα Σιμόες και Ολιβέιρα

Επιστρέφουν και βάζουν υποψηφιότητα για 11άδα Σιμόες και Ολιβέιρα

Ο Νίκος Κωστένογλου βλέπει τους Αντρέ Σιμόες και Νέλσον Ολιβέιρα να είναι πανέτοιμοι και δεν είναι απίθανο να τους χρησιμοποιήσει ακόμα και βασικούς στο εκτός έδρας ματς με ΑΕΛ.

Η ΑΕΚ έχει μπει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για την αναμέτρηση κόντρα στην ανεβασμένη ΑΕΛ, στο AEL FC Arena, το Σάββατο (5/10) και ώρα 19:30.

Για το ματς αυτό ο Νίκος Κωστένογλου, θα έχει στη διάθεσή του και τους δύο Πορτογάλους, Νέλσον Ολιβέιρα και Αντρέ Σιμόες που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν.

Ειδικά ο επιθετικός της Ένωσης είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί βασικός μιας και ο Γιακουμάκης που προορίζονταν για τη θέση ένιωσε ενόχληση στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και θα παραμείνει στην Αθήνα.

Από την άλλη ο Σιμόες βάζει και αυτός σοβαρή υποψηφιότητα για την 11άδα, με τον τεχνικό των κιτρινόμαυρων να βρίσκεται σε δίλημμα μιας και ο Γαλανόπουλος δεν ήταν κακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Όπως και να έχει ο Κωστένογλου προσανατολίζεται να παρατάξει την ΑΕΚ με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια και πάλι με τριάδα στην άμυνα και τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Μπακάκη, ενώ στα άκρα μαζί με τον Παουλίνιο αναμένεται να αγωνιστεί και ο Χουλτ αντί του Λόπες.

Ο Κρίστισιτς περιμένει να δει ποιον από τους Γαλανόπουλο ή Σιμόες θα έχει στο πλευρό του στον άξονα, ενώ μαζί με τους Μάνταλο και Λιβάγια, θα αγωνιστεί ως αιχμή του δόρατος ο Ολιβέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ