Στην Ελλάδα για τον Μπάρκα ο υπεύθυνος μεταγραφών της Μονπελιέ

Στην Ελλάδα για τον Μπάρκα ο υπεύθυνος μεταγραφών της Μονπελιέ

To10.gr αποκαλύπτει την παρουσία του διευθυντή ποδοσφαίρου της Μονπελιέ, Μπρούνο Καροτί στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Βασίλη Μπάρκα. Ο δεύτερος εκπρόσωπος των Γάλλων και το δεύτερο ελληνικό ενδιαφέρον.

Το ενδιαφέρον της Μονπελιέ για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα παραμένει ζωντανό. Και αυτό επιβεβαίωσε η παρουσία ενός εκ των σημαντικότερων προσώπων του οργανογράμματος της γαλλικής ομάδας στην Ελλάδα. Διότι πολλοί ήταν εκείνοι που ενημερώθηκαν για την παρουσία της Μονπελιέ στη χώρα μας (σ.σ. είδαν και το Ολυμπιακός-Λαμία και το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ), αλλά κανείς δεν γνώριζε έως τώρα ποιος ήταν ο εκπρόσωπος της γαλλικής ομάδας που ταξίδεψε για να δει τις εν λόγω αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, λοιπόν, στη χώρα μας δεν ήρθε κάποιος σκάουτ, αλλά ο υπεύθυνος μεταγραφών της Μονπελιέ. Ο Μπρούνο Καροτί. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της γαλλικής ομάδας, που αποτελεί τον αποκλειστικό υπεύθυνο για κάθε διαπραγμάτευση και μεταγραφή στη Μονπελιέ, από το καλοκαίρι του 2011 έως και σήμερα! Ο επί 8ετία παράγοντας, λοιπόν, ήταν αυτός που ήρθε στην Ελλάδα. Ο ίδιος που διαπραγματεύτηκε το καλοκαίρι με την ΑΕΚ για την τιμή πώλησης του Μπάρκα.

Η Μονπελιέ είναι γνωστό ότι έφτασε την προσφορά της έως τα 5.000.000 €. Ποσό που η ΑΕΚ απέρριψε, ζητώντας 8.000.000 €. Με αποτέλεσμα η γαλλική ομάδα να αποκτήσει με δανεισμό τον Χερόνιμο Ρούγι από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Εναν γκολκίπερ, ωστόσο, που δεν μπορεί να τον αγοράσει. Κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα προκύψει και πάλι ζήτημα απόκτησης βασικού «Νο1». Με τον Μπάρκα να παραμένει πρώτος στη λίστα. Αλλά όχι με τα λεφτά που ζητάει ο Μελίσσανίδης.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η παρουσία του Καροτί στη χώρα μας δεν αφορούσε μόνο στον Μπάρκα, αλλά και σε έναν ποδοσφαιριστή-έκπληξη, για τον οποίο δεν έχει γίνει καμία αναφορά έως τώρα. Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο μαζί με τον Γάλλο παράγοντα ήρθε στη χώρα μας και ατζέντης που κάνει τις περισσότερες δουλειές της γαλλικής ομάδας, με σκοπό να μάθει λεπτομέρειες και να κάνει ραντεβού με το… πρόσωπο.

Εκείνο, πάντως, που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η Μονπελιέ πράγματι ενδιαφέρεται για την Ελλάδα. Και κυρίως ενδιαφέρεται για τον Μπάρκα. Τον οποίο θα προσπαθήσει πάλι να αποκτήσει. Οχι με περισσότερα λεφτά, αλλά ελπίζοντας ότι ο Μελισσανίδης θα έχει λογικευτεί και θα έχει καταλάβει τα μεγέθη της αγοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ