Ατρόμητος: Δύσκολα κόντρα στον Βόλο ο Βέλλιος

Ατρόμητος: Δύσκολα κόντρα στον Βόλο ο Βέλλιος

Ο Απόστολος Βέλλιος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και δύσκολα θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Βόλο (6/10, 15:00).

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Βόλο εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League σε ένα ματς σημαντικό για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Ωστόσο είναι πολύ πιθανό ο Ατρόμητος και ο Γιάννης Αναστασίου να μην έχουν στη διάθεση τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο Έλληνας επιθετικός συγκρούστηκε με τον Κιβρακίδη σε προπόνηση του Ατρομήτου, με αποτέλεσμα να χάσει το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό. Στην προπόνηση της Πέμπτης (3/10) ο Έλληνας επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα δώσει το παρών και στο ματς με τους νεοφώτιστους.

Όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή, ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή και να αποφασιστεί στον Βόλο αν μπορεί να βοηθήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ