ΑΕΚ: Μέσα ο Σιμόες, εκτός ο Γιακουμάκης ενόψει Λάρισας

ΑΕΚ: Μέσα ο Σιμόες, εκτός ο Γιακουμάκης ενόψει Λάρισας

Ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα, με τον Σιμόες να δηλώνει παρών, αλλά τον Γιακουμάκη να μένει εκτός.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λάρισα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Βίκτωρ Κλωναρίδη, Γιώργο Γιακουμάκη, οι οποί δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τους, όμως θα έχει κανονικά στην αποστολή τον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος είναι πανέτοιμος για το ματς με τους βυσσινί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος μέσος δεν αγωνίστηκε καθόλου την περασμένη αγωνιστική στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι ήταν στην αποστολή, αφού δεν είχε ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστισιτς, Σιμόες, Ζεράλντες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Βέρντε, Ντέλετιτς, Λιβάγια, Αλμπάνης, Ολιβέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ