Μιχαλήτσος: «Κακή για τον Άρη η ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι»

Μιχαλήτσος: «Κακή για τον Άρη η ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος χαρακτήρισε αρνητικό αποτέλεσμα για τον Άρη την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, ενώ ξεχώρισε τους Ιντέγε και Φετφατζίδη.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή (06/10 19:30) για την 6η αγωνιστική της Superleague. Ο παλιός παίκτης και προπονητής των «κιτρίνων», Γιάννης Μιχαλήτσος, μίλησε στο «ΦΩΣ» για το ματς τονίζοντας πως η ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι μπορεί να μην αποδειχθεί καλό αποτέλεσμα για την Άρη.

«Είναι δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες, δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το ματς. Με εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός στα ματς της Ευρώπης -πριν από το τελευταίο στο Βελιγράδι-, έκανε καταπληκτική πορεία στην Ευρώπη, όχι τόσο στην Ελλάδα. Είχε ρίξει το βάρος του στην Ευρώπη. Όμως με τον Ερυθρό Αστέρα στο τελευταίο ματς ήταν αγνώριστος ο Ολυμπιακός μετά την αποβολή του Μπενζιά. Οι στόπερ του έκαναν αδικαιολόγητα λάθη πίσω.

Δεν ξέρω πόσο θα επηρεαστεί ο Ολυμπιακός ψυχολογικά ύστερα από αυτή την κακή ήττα στο Βελιγράδι, η ψυχολογία μετράει στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός τώρα δεν θα έρθει με τη μύτη ψηλά να παίξει με τον Άρη, μετά το στραπάτσο που έπαθε από τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό όντως δεν είναι καλό για τον Άρη. Από την άλλη ξαναλέω ότι η ψυχολογία μετράει στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να σου βγει η πίεση, να σε πάρει από κάτω, και να κάνεις τέτοια λάθη στο επόμενο ματς…»

Όσον αφορά το πιο επικίνδυνο παίκτη του Άρη, ο Μιχαλήτσος ξεχώρισε τους, πρώην ερυθρόλευκους, Ιντέγε Μπράουν και Γιάννη Φετφατζίδη.

«Ο Ιντέγε έχει κάνει πολλές ευκαιρίες, έβαλε 2 γκολ, για εμένα θα μπορούσε να έχει βάλει κι άλλα. Και ο Φετφατζίδης είναι επικίνδυνος στο επιθετικό κομμάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ