Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Δώνη ενόψει Ξάνθης

Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Δώνη ενόψει Ξάνθης

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του στο πρωτάθλημα, με τον Γιώργο Δώνη να καταστρώνει το πλάνο της 11άδας ενόψει Ξάνθης.

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική πήρε την πρώτη του νίκη στην Superleague κόντρα στον Πανιώνιο. Σήμερα (5/10) και ώρα 17:15 θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με νίκη επί της πολύ καλής στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, Ξάνθης.

Μέσα στην εβδομάδα, ο προπονητής των πράσινων, Γιώργος Δώνης, θέλησε να περάσει κάποια μηνύματα στους ποδοσφαιριστές του, ανακοινώνοντας την 18άδα ενόψει του ματς με τους Ακρίτες, η οποία περιελάμβανε μερικές εκπλήξεις, με κυριότερες την απουσία των Μολό και Χατζηγιοβάνη.

Με βάση τους παίκτες που έχει ο Έλληνας τεχνικός στη διάθεσή του, το 4-4-2 φαίνεται ο επικρατέστερος σχηματισμός, με τον Διούδη να ξεκινά κάτω από τα δοκάρια, το δίδυμο των Πούγγουρα και Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας και τους Γιόχανσον και Ινσούα σε ρόλο ακραίων μπακ.

Κουτμπέλης και Δώνης θα αποτελέσουν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής με τους Χατζηθεοδωρίδη και Μπουζούκη να αγωνίζονται στις πλευρές και τον Ζαχίντ να κινείται περιφερειακά του Μακέντα που φαίνεται ετοιμοπόλεμος και αναμένεται να αγωνιστεί βασικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ