Δοκιμασία για Παναθηναϊκό, δύσκολη έξοδος για ΑΕΚ

Δοκιμασία για Παναθηναϊκό, δύσκολη έξοδος για ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη και η ΑΕΛ την ΑΕΚ στα παιχνίδια που ανοίγουν το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής της Superleague.

Ξεκινάει σήμερα η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, με δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Ριζούπολη και AEL FC Arena.

Στην Ριζούπολη, λόγω των εργασιών στο ΟΑΚΑ, στις 17:15  ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη. Οι πράσινοι θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη τους νίκη, μετά από εκείνη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Ούφε Μπεκ έμεινε εκτός αποστολής αφού είναι τραυματίας, ενώ ο Γιώργος Δώνης επεφύλασσε και άλλες εκπλήξεις στην αποστολή.

Από τη μεριά της η Ξάνθη θέλει θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρηθεί στα υψηλά «στρώματα» της βαθμολογίας. Μοναδικός απών για την ομάδα του Κίκε Ραμίρεθ θα είναι ο Μπαξεβανίδης.

Στη Λάρισα δύο περίπου ώρες αργότερα, στις 19:30 η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕΚ. Η ΑΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών με Ξάνθη και Άρη. Μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζεται από το Μιχάλη Γρηγορίου λόγω τραυματισμού είναι ο Ζίζιτς.

Στην Ένωση θέλουν να αφήσουν πίσω την ισοπαλία στο ντέρμπι της προηγούμενης; αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ και να επανέλθουν στις νίκες. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς τους τραυματίες Γιακουμάκη και Κλωναρίδη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ