Ολυμπιακός: Πήρε εξιτήριο ο Σισέ

Ολυμπιακός: Πήρε εξιτήριο ο Σισέ

Ο Ολυμπιακός βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για 17 μέρες κι αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο, προκειμένου να μπει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ πριν από το παιχνίδι με την Τότεναμ υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού κι όχι μόνο έλειψε από το ματς, αλλά εισήχθη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού παρέμεινε για 17 μέρες στο νοσοκομείο, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τη λοίμωξη που τον ταλαιπώρησε, όμως σήμερα πήρε εξιτήριο κι αναμένεται σιγά – σιγά να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ωστόσο δεν θα τον έχει άμεσα στη διάθεση του, καθώς όπως είναι λογικό ο οργανισμός του έχει εξασθενίσει. Για αυτό τον λόγο θα μπει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπόνησης, ενώ αρχικά θα ξεκινήσει μόνο τρέξιμο κι εν συνεχεία θα μπει στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σισέ έχασε σημαντικά ματς του Ολυμπιακού, κόντρα σε Τότεναμ, Παναθηναϊκό, Λαμία, Ερυθρό Αστέρα, ενώ θα είναι εκτός και για το ματς με τον Άρη, αλλά και από το παιχνίδι της εθνικής Σενεγάλης με τη Βραζιλία στις 10 Οκτωβρίου, όπου είχε κληθεί αλλά δεν θα δώσει το παρών.

Ο Σισέ θα συνεχίσει να παρακολουθείται τις επόμενες μέρες από τους γιατρούς, δείγμα και το πόσο σοβαρή ήταν η λοίμωξη που τον ταλαιπώρησε, ενώ του έχει χορηγηθεί και ειδική αγωγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ