ΕΔΕ για τους αστυνομικούς, έφεση για την ποινή!

ΕΔΕ για τους αστυνομικούς, έφεση για την ποινή!

Διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν τον Μελισσανίδη στο ΟΑΚΑ την ώρα που ο αθλητικός εισαγγελέας σκέφτεται σοβαρά να ασκήσει έφεση κατά της ποινής.

Δεν τελείωσε η υπόθεση «ντου Μελισσανίδη» στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν. Και αυτό γιατί μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες, μπορεί τα ανακλαστικά όλων των αρμόδιων φορέων να μην ήταν γρήγορα όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα έχουμε σύντομα και συνέχεια.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό η ΕΛ. ΑΣ. διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τους αστυνομικούς στο ΟΑΚΑ που κατά την διάρκεια της εισβολής Μελισαννίδη μαζί με τον Παπαδόπουλο στα αποδυτήρια των διαιτητών παρακολουθούσαν έως «συνόδευαν».

Την ίδια ώρα μπορεί ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ να την γλίτωσε με την μίνιμουμ ποινή από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, με ένα μήνα αποκλεισμό από τα γήπεδα και 10 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο όμως όλα δείχνουν πως αυτή δεν θα είναι τελικά η ποινή του. Και αυτό γιατί οι πληροφορίες που έχουμε θέλουν τον αθλητικό εισαγγελέα να έχει ζητήσει το σκεπτικό της τιμωρίας του Δημήτρη Μελισσανίδη και να προσανατολίζεται στο να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης με στόχο βεβαίως να αυξηθεί η ποινή.

Όπως γίνεται αντιληπτό η ποινή που έχει επιβληθεί στον Μελισσανίδη ουσιαστικά είναι «χάδι» και δίνει λάθος μηνύματα σε όλους. Ειδικά από την στιγμή που η Κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα υπάρχει η παραμικρή ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ