Χωρίς Άρτσε, αλλά με Μασούρα ο Πανιώνιος στο Ηράκλειο

Χωρίς Άρτσε, αλλά με Μασούρα ο Πανιώνιος στο Ηράκλειο

Ο Πανιώνιος ταξιδεύει χωρίς τον Άρτσε, αλλά με τον Γιάννη Μασούρα στην αποστολή του, για το δύσκολο παιχνίδι (6/10, 17:15) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», σε ένα οριακό παιχνίδι για τον «Ιστορικό», ο οποίος αναζητεί τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να «ανασάνει» στη βαθμολογία.

Ο Νίκι Παπαβασιλείου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Εμμανουηλίδη, Ντομίνγκες και Άρτσε, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον 22χρονο μπακ-χαφ, Γιάννη Μασούρα.

Η ενημέρωση του Πανιωνίου:

«Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το αυριανό ματς του Ηρακλείου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως λείπουν τα προβλήματα. Στους μακροχρόνια απόντες Ντομίνγκες, Εμμανουηλίδης προστέθηκε και ο Αρτσε, ενώ μοναδική επιστροφή είναι εκείνη του μπακ-χαφ Μασούρα.

Η αποστολή του Νίκι Παπαβασιλείου είναι η εξής:Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Σιντί Αλί, Αραμπούλι, Δούμτσιος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ