Ραμίρεθ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Ραμίρεθ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Ο τεχνικός της Ξάνθης τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να κέρδισε στη Ριζούπολη, αλλά το αποτέλεσμα (0-1) δεν είναι δίκαιο, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος.

Η Ξάνθη μπορεί να κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, αλλά ο τεχνικός των Ακριτών, Κίκο Ραμίρεθ, τόνισε ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο, καθώς η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε δεχθεί γκολ.

«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός της Ξάνθης, ο οποίος επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος ο Παναθηναϊκός σε όλα τα επίπεδα, στο δεύτερο είχαμε εμείς την υπεροχή, είχαμε την τύχη με το μέρος μας και βάλαμε το γκολ στο φινάλε»

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Σίγουρα δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να δεχθούμε πρώτοι γκολ στο α’ ημίχρονο, όμως εμείς καταφέραμε να βάλουμε τελικά το γκολ. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αισθανόμουν άσχημα για την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: 

«Θα είμαι τελείως ειλικρινής. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός άξιζε να προηγηθεί, ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, ψάξαμε το γκολ και το βρήκαμε».

Το σερί που έχει η Ξάνθη επί του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, έπαιξε ρόλο στο σημερινό αποτέλεσμα;

«Όχι, δεν είχαμε παραπάνω ώθηση λόγω του σερί. Αγωνιστικά θέλαμε τη νίκη. Έχουμε πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές και αυτό είναι θετικό για τους παίκτες και την ομάδα».

Θέλετε να σχολιάσετε τις διαιτητικές αποφάσεις, για το γκολ του Παναθηναϊκού που δεν μέτρησε και για της Ξάνθης, που είναι αμφισβητούμενο;

«Υπήρχε το VAR. Εγώ δεν το είδα, δεν μπορώ να κρίνω. Υπάρχει το VAR για αυτή τη δουλειά και δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Αλλάζουν οι στόχοι σας με τις πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια; Ποιο είναι το ταβάνι της Ξάνθης;

«Είμαστε μία ταπεινή ομάδα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αλλά μένουμε στο παιχνίδι με παιχνίδι».

Η Ξάνθη είναι νέα ομάδα και όμως δεν χρειάστηκε μεταβατική περίοδο. Να περιμένουμε ακόμα πιο δυνατή την ομάδα;

«Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε. Ακόμα είναι αρχή, σήμερα δεν παίξαμε καλά και πιστεύω ότι θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Παίξατε φιλικό με τον Παναθηναϊκό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πως τον είδατε τότε και πως σήμερα;

«Για τον Παναθηναϊκό δεν θέλω να πω κάτι. Η Ξάνθη έχει αλλάξει, έχει βελτιωθεί και θέλουμε να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ