Γρηγορίου: «Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Γρηγορίου: «Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της Λάρισας που βρέθηκε στο γήπεδο.

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Λάρισα και κόντρα στην ΑΕΚ με τους «βυσσινί» να παίρνουν την ισοπαλία στην αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής. Μετά το τέλος στο ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στην κάμερα της NOVA και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας ενώ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τον βαθμό.

Αναλυτικά:

Για την παρουσία των οπαδών της ΑΕΛ: «Αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα, που θα παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και εύχομαι κάποια στιγμή να το δούμε γεμάτο. Ξέρουμε την δυναμική του κόσμου και πόσο μπορεί να βοηθήσει αυτή την ομάδα. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Βοηθάει, γιατί πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε τις ευκαιρίες για να μπορέσουμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι δίκαια πήραμε τον βαθμό και θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ