Καρασαλίδης: «Τα δύο μεγάλα διπλά μας έχουν έδωσαν μεγάλη ώθηση»

Καρασαλίδης: «Τα δύο μεγάλα διπλά μας έχουν έδωσαν μεγάλη ώθηση»

Ο αμυντικός της Ξάνθης μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και το εξαιρετικό ξεκίνημα της ακριτικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Ξάνθη είναι δίχως αμφιβολία η μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Οι Ακρίτες μετά την ΑΕΚ κέρδισαν και τον Παναθηναϊκό (1-0) και φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Τέλης Καρασαλίδης, πάντως, μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Ριζούπολη, είπε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει και ο Κίκο Ραμίρεθ αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, καθώς όπως είχε τόνισε χαρακτηριστικά, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο.

Παράλληλα, ο παίκτης της Ξάνθης αναφέρθηκε στο εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει κάνει η Ξάνθη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο έμπειρος άσος επισήμανε ότι οι εκτός έδρας νίκες έχουν δώσει ώθηση στον ίδιο και στους συμπαίκτες του.

«Δεν είναι δίκαιο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το εκμεταλλευτηκαμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Η Ξάνθη δεν έχει ανάγκη για να καθιερωθεί στην συνείδηση των φιλάθλων, ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια την δυναμική της ομάδας, ευελπιστούμε πως θα έχουμε ανάλογη συνέχεια. Η αλλαγή προσώπων έχει φέρει άλλη ψυχολογία στην ομάδα, τα δύο μεγάλα διπλά που κάναμε στην αρχή της σεζόν μας έδωσαν μεγάλη ώθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ