Ντέλετιτς: «Πολύ επικίνδυνο γήπεδο, είμαστε χαρούμενοι που δεν τραυματίστηκε κανείς»

Ντέλετιτς: «Πολύ επικίνδυνο γήπεδο, είμαστε χαρούμενοι που δεν τραυματίστηκε κανείς»

Ο Σέρβος μέσος της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και στάθηκε στον τραγικό αγωνιστικό χώρο.

Στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του «AEL FC Arena» στάθηκε ο Μίλος Ντέλετιτς μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με την Λάρισα, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε με τη φανέλα των Θεσσαλών, τόνισε ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ επικίνδυνος και άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι χαρούμενοι που δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γύρισα στο δεύτερο σπίτι μου και είναι ωραίο να παίζω ως αντίπαλος. Ηρθαμε εδώ και ξέραμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο γήπεδο, με καυτή ατμόσφαιρα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ, δεν ήρθε. Είναι πολύ επικίνδυνο γήπεδο και είμαστε χαρούμενοι που δεν τραυματίστηκε κανείς».

Για το πώς περιμένει τη συνέχεια του με την ΑΕΚ και την ομάδα: «Είναι σημαντικό να παίρνεις χρόνο συμμετοχής και θα συνεχίσω να δουλεύω. Ειμαι έτοιμος να κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής».

Για το αν φοβήθηκε το καλοκαίρι να πάει δανεικός και τη σχέση του με τον Κούγια: «Δεν υπήρχε περίπτωση να πάω δανεικός. Μου είπαν όλοι από την ΑΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να πάω δανεικός. Δεν εχω πρόβλημα με τον κ. Κούγια. Του έδωσα το χέρι μου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ