Κούγιας: «Το γήπεδο αυτό είναι η καταστροφή της ομάδος μας οικονομικά και αγωνιστικά»

Κούγιας: «Το γήπεδο αυτό είναι η καταστροφή της ομάδος μας οικονομικά και αγωνιστικά»

Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του αναφέρθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο του «AEL FC ARENA» που όπως τόνισε είναι η καταστροφή της ομάδας του.

Με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με το ιδιοκτησιακό του «AEL FC ARENA» αλλά και στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, «το γήπεδο αυτό είναι η καταστροφή της ομάδος μας και οικονομικά και αγωνιστικά».

Αναλυτικά η δήλωση του Κούγια:

«Εάν γνώριζα ότι μετά από 4 χρόνια θα έχω πληρώσει 2.200.000€ στον Κώστα Πηλαδάκη (το πιο ακριβοπληρωμένο γήπεδο στην Ελλάδα από τότε που έγινε ο πρώτος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας και θα παίζαμε σε αυτό το χωράφι) δηλαδή 25.000€ το παιχνίδι, ενώ οι εισπράξεις δεν ξεπερνούν ποτέ τις 15.000€ και αυτά στα μεγάλα παιχνίδια, δεν θα δεσμευόμουν, όταν αγόραζα τις μετοχές της ΑΕΛ, ότι η ΑΕΛ θα γυρίσει μετά από χρόνια που έπαιζε στο Αλκαζάρ και θα ξαναπαίξει σε αυτό το γήπεδο, αλλά θα ανακατασκεύαζα με αυτά τα χρήματα το Αλκαζάρ και θα το είχα και δικό μου.

Το γήπεδο αυτό είναι η καταστροφή της ομάδος μας και οικονομικά και αγωνιστικά και θα πρέπει ο κ. Αυγενάκης, ο κ. Αγοραστός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης να αποφασίσουν να ανακατασκευάσουν το Αλκαζάρ, γιατί με τα χρήματα που δίνουμε κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάθε χρόνο 2 μεγάλες μεταγραφές και το κυριότερο απ’ όλα να παίζουμε σε ένα κανονικό χορτάρι, όπως έχουν όλα τα δημοτικά γήπεδα, αφού συντηρούνται από το κράτος και μπορείς να πάρεις και ΕΣΠΑ ή άλλες χρηματοδοτήσεις.

Με το γήπεδο αυτό καταστρέφουμε το ταλέντο των παικτών μας, δίνουμε το δικαίωμα για φτηνές δικαιολογίες σε προπονητές και ομάδες που δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν και κάνουμε και πλούσιο έναν άνθρωπο, ο οποίος αν αγαπούσε την ΑΕΛ και είχε την ελάχιστη ευγνωμοσύνη σε αυτούς που του χάρισαν αυτό το γήπεδο (δωρεάν γη, δάνειο που πληρώνει ο ελληνικός λαός από το κανόνι της Marfin), από ντροπή και μόνο θα είχε δαπανήσει 200.000€ από τα 2.200.000€ που εισέπραξε για να φτιάξει το χορτάρι.

Εγώ θα προσπαθήσω, αυτές τις 20 ημέρες που έρχονται και δεν παίζουμε εντός, να κάνω μια προσπάθεια να βελτιώσω τον χλοοτάπητα, αλλά σκέφτομαι τη στιγμή που θα μας πουν ότι το γήπεδο αυτό είναι ακατάλληλο και θα ξεσπιτωθούμε, πως θα αντιμετωπίσουν οι κ.κ. Αυγενάκης, Αγοραστός και Καλογιάννης τις χιλιάδες οικογένειες των οπαδών μας, που τους έχουν αφήσει να μην έχουν ένα γήπεδο για να απολαύσουν την ΑΕΛ μας στη Λάρισα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ