Σκουλάς υπεράνω… VAR: Δεν είχε δώσει το πέναλτι του Βύντρα στο Λαμία – Παναθηναϊκός

Σκουλάς υπεράνω… VAR: Δεν είχε δώσει το πέναλτι του Βύντρα στο Λαμία – Παναθηναϊκός

Ο Σκουλάς έχει βάλει στο μάτι τον Παναθηναϊκό και του στερεί και πάλι βαθμούς. Όπως είχε κάνει και στην πρεμιέρα με τη Λαμία.

Σκουλάς… εν δράσει με θύμα τον Παναθηναϊκό. Για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, την πρώτη ως διαιτητής και σήμερα ως υπεύθυνος VAR, o Εμμανουήλ Σκουλάς βάζει στο μάτι τους πράσινους και με το έτσι θέλω τους στερεί βαθμούς. Αναγκάζοντας ακόμα και τον Γιώργο Δώνη να μιλήσει για αλλοίωση αποτελέσματος και να τον καλεί να απολογηθεί.

Σήμερα είδε όλη η Ελλάδα πως ο Σκουλάς επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη με δύο φάσεις που τις πήρε πάνω του και δεν έστειλε τον Κομίνη να τις δει στο VAR. Η πρώτη στο γκολ του Ζαχίντ, που ο Σκουλάς αποφασίζει πως ο Κολοβός είναι οφσάιντ, παρ’ όλο που είδε τη φάση ξανά και ξανά.

Και η δεύτερη στο γκολ της Ξάνθης, που καθορίζει το αποτέλεσμα, όταν λέει στον Κομίνη πως δεν υπάρχει οφσάιντ και δεν τον στέλνει στο VAR να το δει. Προφανώς ο Σκουλάς δεν ήθελε να δει άλλος διαιτητής τη φάση και να ακυρώσει το γκολ. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφασή του.

Ο ίδιος διαιτητής, ο Εμμανουήλ Σκουλάς, ήταν αυτός που επίσης είχε ρίξει διαιτητική… πιστολιά στον Παναθηναϊκό μόλις την πρώτη αγωνιστική. Στο πρώτο ματς που το ελληνικό πρωτάθλημα είχε VAR. Κι όμως υπέπεσε σε ένα λάθος που στέρησε τη νίκη από τους πράσινους.

Στο 19ο λεπτό του αγώνα, ο Βύντρα παίρνει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, ενώ ο Δώνης είναι έτοιμος να σκοράρει. Δευτερόλεπτα αργότερα η Λαμία ανοίγει το σκορ. Ο Σκουλάς δεν πήγε στο VAR, ως όφειλε, για να δει τη φάση παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Παναθηναϊκού. Τα είδε όλα καθαρά και άφησε το ματς να εξελιχθεί.

Σήμερα δεν είπε στον Κομίνη να πάει να δει το VAR. Και ποτέ κανείς δε θα μάθει για ποιο λόγο συμβαίνουν τέτοια «εγκλήματα» σε ένα πρωτάθλημα που έχει τη βοήθεια του VAR πλέον και όλα αυτά θα έπρεπε να μην εκλείψουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ