ΑΕΚ: Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Μαυροπάνος

ΑΕΚ: Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Μαυροπάνος

Το όνομα του στόπερ της Άρσεναλ, Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, «ακούγεται» και πάλι στην μεταγραφική καθημερινότητα της ΑΕΚ με τον νεαρό στόπερ να αρέσει πολύ στους ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων.

Η ΑΕΚ το καλοκαίρι ψάχτηκε για την απόκτηση ενός στόπερ. Μεταξύ άλλων «έπαιξε» δυνατά και η περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου που ανήκει στην Άρσεναλ, αλλά δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής στους Λονδρέζους.

Ο ποδοσφαιριστής όμως θέλοντας να παλέψει για τη θέση του στο ρόστερ των Κανονιέρηδων, αρνήθηκε τόσο την ΑΕΚ όσο και οποιοδήποτε σενάριο δανεισμού του για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ωστόσο όπως αναφέρει η Sportday, η περίπτωση του 22χρονου στόπερ συνεχίζει να απασχολεί της ΑΕΚ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα αρέσει πολύ στους υψηλά ιστάμενους της ΠΑΕ και αναμένεται να επανέλθουν δυναμικά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να γίνει κίνηση και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, εφόσον η Ένωση βρίσκεται κοντά στην κορυφή και διεκδικεί με αξιώσει το πρωτάθλημα μέχρι τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ