Κίτρινος… πυρετός για Λιβάγια και Βράνιες

Κίτρινος… πυρετός για Λιβάγια και Βράνιες

Πρόβλημα με κάρτες αντιμετωπίζουν οι Μάρκο Λιβάγια και Όγκνιεν Βράνιες, δύο από τους πιο κομβικούς παίκτες της Ένωσης στο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση του ΑΕL FC Arena κόντρα στη Λάρισα, πέρα από το 0-0 και την απώλεια βαθμών, φαίνεται πως έχει και… απόνερα για την ΑΕΚ.

Ο διαιτητής Κουμπαράκης έδειξε επτά κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με τις τέσσερις από αυτές να είναι για παίκτες της Ένωσης. Δύο από αυτές μάλιστα «πόνεσαν» τον Νίκο Κωστένογλου.

Οι Βράνιες και Λιβάγια κιτρινίστηκαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και βάζουν σε προβληματισμό τον προπονητή της Ένωσης. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Βόσνιος στόπερ συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και υποχρεωτικά θα χάσει έναν από τους τέσσερις επόμενους αγώνες της ομάδας του κόντρα σε Βόλο (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Ατρόμητο (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός).

Κίνδυνος υπάρχει και για τον Λιβάγια που είναι εξαιρετικά σημαντικός για την εύρυθμη λειτουργία της ΑΕΚ μεσοεπιθετκά. Ο Κροάτης στράικερ συμπλήρωσε τρεις κάρτες και βρίσκεται και αυτός μα ανάσα από το να χάσει κάποιο ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ