ΑΕΚ: Στην Λάρισα σταμάτησε το σερί του Λιβάγια (pics & vids)

ΑΕΚ: Στην Λάρισα σταμάτησε το σερί του Λιβάγια (pics & vids)

Ύστερα από πέντε σερί εκτός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις, όπου ο Μάρκο Λιβάγια έβρισκε δίχτυα, δεν κατάφερε να σκοράρει στην Λάρισα.

Η ΑΕΚ δεν νίκησε στην Λάρισα μένοντας στο 0-0 και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δεν κατάφερε να σκοράρει σε παιχνίδι της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Παράλληλα όμως χωρίς γκολ έμεινε και ο Μάρκο Λιβάγια μπαίνοντας έτσι τέλος σε ένα σερί που είχε μέχρι τώρα ο Κροάτης επιθετικός.

Συγκεκριμένα είχε βρει δίχτυα σε πέντε σερί εκτός έδρας ματς της Ένωσης ανεξαρτήτως διοργάνωσης, στα δύο για το Europa League κόντρα σε Κραϊόβα και Τράμπζονπσπορ και σε τρία διαδοχικά για την Super League. Με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό για το φετινό πρωτάθλημα και με τον Λεβαδειακό για την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος.

Βέβαια και στο ματς με τους «βυσσινί» έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, καθώς είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι αλλά και μια ευκαιρία από τη μικρή περιοχή στα τελευταία λεπτά του ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει… χαλώντας το δικό του σερί αλλά και μην μπορώντας να δώσει μία ακόμη σημαντική νίκη για την ομάδα του.

 

https://www.youtube.com/watch?v=8QsanLl1W9c

https://www.youtube.com/watch?v=vjqjg3GyfHo&t=185s

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ