Κούγιας για ΑΕΚ, Δημητριάδη και «…λαθραίο πετρέλαιο»

Κούγιας για ΑΕΚ, Δημητριάδη και «…λαθραίο πετρέλαιο»

Ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για τη διαρροή περί επεισοδίου με ανθρώπους της ΑΕΚ και μίλησε για το βενζινάδικο του Δημητριάδη και το... λαθραίο πετρέλαιο.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν αφήνει να πέσει τίποτε κάτω. Δεν συνηθίζει να αφήνει αναπάντητες κατηγορίες και θέματα που τον αφορούν. Και το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά. Μετά από τη διαρροή της ΠΑΕ ΑΕΚ πως ο ίδιος προκάλεσε τους ανθρώπους της Ενωσης και είχε επεισόδιο με τον Βασίλη Δημητριάδη, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, με προσωπική του δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, του απάντησε με αιχμηρό τρόπο στην Ενωση. Και επί προσωπικού στον Βασίλη Δημητριάδη.

Μάλιστα, αναφορικά με τον γενικό αρχηγό της ΑΕΚ, υποστήριξε ότι πιθανότατα τον πείραξε το γεγονός ότι χαιρέτησε έναν προς έναν όλα μέλη της αποστολής της Ενωσης, τους οποίους επικαλείται για τους ισχυρισμούς του. Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον Δημητριάδη, σημείωσε ότι η μόνο επαφή που μπορεί να έχει μαζί του είναι «…αν ξανά ανοίξει το βενζινάδικο και μου φέρει κανένα βυτίο πετρέλαιο στο σπίτι, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι από τα νόμιμα και όχι από τα λαθραία».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Πληροφορήθηκα ότι ανώνυμα, όπως συνηθίζουν οι άνανδροι, προσπαθούν να με δυσφημήσουν περί του ότι δήθεν είχα κάποιο επεισόδιο με τον Δημητριάδη.

Μεγαλύτερο ψέμα δεν υπάρχει, και για το πως φέρθηκα προσωπικά πριν τον αγώνα και μετά τον αγώνα σε όλη την αποστολή της ΑΕΚ μπορούν να το βεβαιώσουν ο κ. Λυσάνδρου, οι συνοδοί της ΑΕΚ, τους οποίους χαιρέτησα έναν έναν, εκτός του Δημητριάδη (κι αυτό φαίνεται ότι τον πείραξε), ο εκπρόσωπος τύπου και παλιός μου φίλος κ. Ανδρέας Δημάτος, αλλά και οι Βράνιες, Λιβάγια, Μπάρκας και Ντέλετιτς, τους οποίους αγκάλιασα.

Με τον Δημητριάδη ουδέποτε είχα ούτε πρόκειται να έχω καμία επαφή, για ευνόητους λόγους, εκτός αν ξανά ανοίξει το βενζινάδικο και μου φέρει κανένα βυτίο πετρέλαιο στο σπίτι, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι από τα νόμιμα και όχι από τα λαθραία.

Αλλά τι να κάνεις;

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

Κατά τα άλλα, τους παραπέμπω όλους σε όσα αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου σε προηγούμενη δήλωση του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ