Η αποστολή του Παναιτωλικού για Λαμία

Η αποστολή του Παναιτωλικού για Λαμία

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Λαμία (7/10, 20:00), με τον Λουίς Κάστρο να μην υπολογίζει στους Κνετ, Μαλή και στον τιμωρημένο Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναιτωλικός θέλει να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τη Λαμία εκτός έδρας (7/10, 20:00).

Ο Λουίς Κάστρο βρίσκεται σε καθεστώς πίεσης μετά τις πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς, με τον Πορτογάλο κόουτς να έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Μαλή, Κνετ και Γιοβάνοβιτς.

Η ενημέρωση του Παναιτωλικού:

«Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία (7/10, 20:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 1. Εκτός αποστολής έμεινε λόγω τραυματισμού ο Κνετ με ενόχληση στο δικέφαλο και ο Μαλής με ενόχληση στον προσαγωγό, ενώ ο Γιοβάνοβιτς είναι τιμωρημένος.

Στην αποστολή με την ομάδα της Φθιώτιδας συμμετέχουν οι: Μπάλμπι, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Λουσέρο, Καββαδίας, Σανιά, Παρράς, Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαρσιάλ και Σιέστεντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ