Βόλος – Ατρόμητος 2-3

Βόλος – Ατρόμητος 2-3

Μεγάλη ανατροπή για τον Ατρόμητο που στο 36' ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 από τα δύο γκολ του Τόρες, αλλά με Ανδρούτσο, Μανούσο και Γιακουμάκη έφερε τούμπα το ματς με τον Βόλο και πήρε μεγάλη νίκη με 3-2.

Πολύ σκληροί για να πεθάνουν! Και ο Ατρόμητος και ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας προπονητής που ήταν με την πλάτη στον τοίχο μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είδε την ομάδα του να τα φέρνει όλα… τούμπα και ο ίδιος να αισθάνεται πλέον πιο ισχυρός από ποτέ στον περιστεριώτικο πάγκο. Οι κυανόλευκοι ήταν με 2-0 πίσω στο σκορ στο 36′ στον Βόλο, χάρη σε δύο γκολ του Τόρες, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο (39′ Ανδρούτσος, 45′ Μανούσος) και με γκολ του Γιακουμάκη στο δεύτερο μέρος να φτάσουν σε μια απίστευτη ανατροπή, που τους χάρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Εκπληκτικό Τόρες, απάντηση Ατρόμητου πριν το ημίχρονο

Το σκορ είναι εντυπωσιακό, όπως και η διακύμανσή του. Από 2-0 μπροστά ο Βόλος, τελικά έφυγε από το παιχνίδι χωρίς να πάρει καν τον βαθμό. Απέναντι σε έναν Ατρόμητο που όχι απλά αναπνέει, πλέον, αλλά καταγράφει την πιο εντυπωσιακή ανατροπή έως τώρα στο πρωτάθλημα. Κι όμως, αν κάποιος κάτσει να δει τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού, θα διαπιστώσει πως οι δύο ομάδες ήταν απλά πολύ αποτελεσματικές. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, δεν είχε φάσεις, δεν είχε καλό ποδόσφαιρο. Είχε όμως γκολ. Πολλά γκολ. Και μια εντυπωσιακή εξέλιξη, που έβγαλε δύο νικητές: τον Ατρόμητο και φυσικά τον Γιάννη Αναστασίου, που πλέον είναι πιο ισχυρός από ποτέ.

Ο Αναστασίου αν δεν κέρδιζε την προηγούμενη εβδομάδα τον Παναιτωλικό θα έφευγε νωρίς από το Περιστέρι. Τα κατάφερε, έστω και με άγχος, αλλά για 36 λεπτά σήμερα στον Βόλο ένιωθε τη θηλιά να σφίγγει γύρω από τον λαιμό του ξανά. Του την έσφιγγε ο Τόρες, ο Ισπανός επιθετικός του Βόλου που με γκολ στο 7′ και στο 36′ έφερνε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ και μάλιστα με διαφορά… ασφαλείας.

Στα επόμενα εννιά λεπτά, όμως, άλλαξαν όλα. Χωρίς καλά – καλά να το… καταλάβουν, οι Περιστεριώτες έφεραν το ματς στα ίσια και πάλι, πριν φύγει το ημίχρονο. Στο 39′ ο Ανδρούτσος με πολύ όμορφο γκολ, έχοντας την μπάλα με πλάτη στην εστία και αφού πέρασε έναν αντίπαλο, την έστειλε στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-2. Και στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, ήρθε το λάθος του Δημόπουλου, που αγκάλιασε τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή σε εκτέλεση κόρνερ. VAR, πέναλτι (σωστό), εκτέλεση από τον Μανούσο και οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 2-2.

Γιακουμάκης και… τέλος

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο σαν μεγάλη ομάδα. Έψαχναν το γκολ που θα τους φέρει μπροστά στο σκορ και θα τους χάριζε τη νίκη, αρκεί να έκαναν καλή διαχείριση στη συνέχεια. Και αυτό ακριβώς συνέβη.

Ο Βόλος επηρεασμένος από το σοκ του 2-2 μέσα σε έξι λεπτά, δεν μπορούσε πλέον να απειλήσει, ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, είχε υπομονή, έψαχνε τον τρόπο που θα βρεθεί με προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Και στο 62′ έφτασε στην απόλυτη ανατροπή. Αυτή τη φορά ο Μανούσος πήρε τον ρόλο του δημιουργού, πάσαρε στον Γιακουμάκη που με πλασέ έκανε το 2-3, φέρνοντας τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ.

Από την κόλαση του 2-0, στον παράδεισο του 2-3 οι Περιστεριώτες, οι οποίοι διαχειρίστηκαν καταπληκτικά το υπέρ τους σκορ στο τελευταίο ημίωρο και χωρίς να κινδυνεύσουν ούτε μια στιγμή πήραν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και πάνε στη διακοπή με απόλυτη ηρεμία και έχοντας πλησιάσει πια στην πρώτη εξάδα, που είναι και ο μεγάλος τους στόχος.

Βόλος: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Δημόπουλος (45’+1′ Διαμάντης), Μπασόνγκ, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Γιάχα (58′ Γέντρισεκ), Μουνίθ (66′ Μυστακίδης), Τόρες, Μαντζής

Ατρόμητος: Μανδάς, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Κιβρακίδης, Γιακουμάκης (86′ Ενσικουλού), Ανδρούτσος, Μανούσος (74′ Γκάλο), Κατράνης, Ρισβάνης, Ρόσα (66′ Ουγκράι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ