ΟΦΗ – Πανιώνιος 4-1

ΟΦΗ – Πανιώνιος 4-1

Τριάρα στον Παναθηναϊκό, τριάρα στον Παναιτωλικό, τριάρα στον Αστέρα Τρίπολης και ώρα για... τεσσάρα. Ο ΟΦΗ σκόρπισε με 4-1 και τον Πανιώνιο, που έκανε το λάθος να προηγηθεί. Εκπληκτικό ποδόσφαιρο και κατοχή μπάλας που έφτασε στο 75% για την ομάδα του Γιώργου Σίμου που προελαύνει.

Η Κρήτη στο… πόδι για τον ΟΦΗ. Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 9′, αλλά το ποδόσφαιρο που έπαιξαν απέναντι στον Πανιώνιο ήταν εκπληκτικό. Γύρισαν το παιχνίδι με ευκολία, σημείωσαν τέσσερα γκολ, έχασαν ευκαιρίες για άλλα τόσα και έκαναν τον κόσμο τους στις εξέδρες να παραληρεί με το ποδόσφαιρο που έβλεπε.

Εκπληκτικός ο Σεμέδο, σημείωσε δύο γκολ, είχε μία ασίστ και συμμετοχή και στα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Στους 13 βαθμούς οι Κρητικοί, που εδραιώνονται στην εξάδα, παραμένει στο -2 και βυθισμένος στον προβληματισμό ο Πανιώνιος.

Αιφνιδιασμός από τους κυανέρυθρους

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε… ορμητικά, επιθετικά και με σκοπό να βρει ένα γρήγορο γκολ, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν αυτός που σκόραρε πρώτος. Με τους Κρητικούς να έχουν δύο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο, οι κυανέρυθροι ήταν αυτοί που στην πρώτη τους ευκαιρία ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Αραμπούλι να παίρνει την πάσα του Μιλόγεβιτς και με ψύχραιμο πλασέ να αιφνιδιάζει τους γηπεδούχους.

Ωστόσο, αυτός ο αιφνιδιασμός δε στάθηκε ικανός να σταματήσει έναν εκπληκτικό ΟΦΗ, που έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Με ποσοστά στην κατοχή της μπάλας που έφταναν στο 70% και με κάθε επίθεση να καταλήγει σε τελική προσπάθεια, η ομάδα του Γιώργου Σίμου έψαχνε το γκολ ορθολογικά. Και ήταν θέμα χρόνου να το βρει. Το κατάφερε στο 31′, έπειτα από φάουλ του Τσιλιανίδη και πλασέ του Σεμέδο, ο οποίος ισοφάρισε, με το ματς να έρχεται πλέον στα δικά του μέτρα.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να σκοράρει και πάλι στο 37′ με τον Παπαγεωργίου, όμως ο Σέζος ειδοποιήθηκε να πάει στο VAR προκειμένου να δει τη φάση και τελικά να ακυρώνει το γκολ λόγω φάουλ στο ξεκίνημά της. Και αφού δεν έγινε εκεί το 1-2, στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος λύγισε απέναντι σε έναν καταπληκτικό ΟΦΗ.

Καταιγισμός και τεσσάρα

Οι Κρητικοί είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 52′ με τον Κότνικ να σταματά σουτ του Σεμέδο, αλλά τρία λεπτά αργότερα ήρθε το 2-1. Ο Σεμέδο πέρασε στον Φιγκεϊρέδο, αυτός ακούμπησε ίσα ίσα τη μπάλα, έφτασε στον Νέιρα, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή σκόραρε.

Οι Κρητικοί συνέχισαν να είναι καταιγιστικοί και στο 71′ «καθάρισαν» το παιχνίδι κάνοντας το 3-1, μέσα σε πανδαιμόνιο με τους φιλάθλους τους να παραληρούν στις εξέδρες. Ο Μαρινάκης έκλεψε τη μπάλα από τον Σαραμαντά. Ο Τσιλιανίδης έδωσε αριστερά, στον Ναμπί, αυτός πιο αριστερά στον Σεμέδο, ο τελευταίος έδωσε τη μπάλα στον Κοροβέση, του οποίου το γύρισμα εκμεταλλεύτηκε ο Τσιλιανίδης, που σκόραρε από κοντά.

Το επιθετικό κρεσέντο συνεχίστηκε, ο ΟΦΗ έφτασε τα επίπεδα κατοχής της μπάλας στο 75% και ο Σεμέδο συνέχισε να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο, σκοράροντας ξανά στο 81′ για το 4-1, με σουτ μέσα απ’ την περιοχή και ολοκληρώνοντας έναν ακόμα θρίαμβο για τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (77′ Κουτρουμπής), Νέιρα (85′ Στάικος), Σακόρ, Τσιλιανίδης, Ναμπί (82′ Μάνος), Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου (79′ Δούμτσιος), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς, Τσιλούλης (59′ Καμαρά), Παπανικολάου (86′ Μασούρας), Μιλόγεβιτς, Αραμπούλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ