Γιοάν Μολό: Οι βρισιές του που «πάγωσαν» ακόμα και τους συμπαίκτες του

Γιοάν Μολό: Οι βρισιές του που «πάγωσαν» ακόμα και τους συμπαίκτες του

Ο Γιοάν Μολό έκανε ακόμα και τους συμπαίκτες του να αναρωτιούνται με τη συμπεριφορά του όταν έμαθε ότι έμεινε εκτός αποστολής. «Εγώ δεν είμαι μαραθωνοδρόμος», είπε στον Δώνη.

Δεν του φτάνουν τα αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού και η πολύ άσχημη πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα, έχει να λύσει και τα εσωτερικά του θέματα. Θέματα που σαφώς και έχουν αντίκτυπο σε όλη την ομάδα και επηρεάζουν την καθημερινότητά της. Όπως το πρόσφατο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Γιοάν Μολό, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με την Ξάνθη και ξέσπασε ενώπιον των συμπαικτών του με τρόπο που τους… πάγωσε.

Ο Μολό είχε μια σύντομη συνομιλία το απόγευμα της Παρασκευής με τον Γιώργο Δώνη, στην οποία ο παίκτης μετέφερε στον προπονητή την επιθυμία του να αγωνιστεί βασικός απέναντι στην Ξάνθη. Και του είπε πως είναι πανέτοιμος γι’ αυτό, παρά το γεγονός πως οι μετρήσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν πολύ χαμηλές.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μολό στις τελευταίες μετρήσεις που γίνονται μέσω GPS που χρησιμοποιούν οι παίκτες στην προπόνηση ήταν πιο χαμηλά και από τον τερματοφύλακα της ομάδας, Σωκράτη Διούδη. Κάτι, φυσικά, που δε θα του επέτρεπε να είχε τα τρεξίματα που χρειάζονταν σε ένα επίσημο παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά δήλωσε έτοιμος στον προπονητή του, ο οποίος του απάντησε πως οι μετρήσεις του δεν είναι καλές και του ζήτησε να προσπαθεί πιο πολύ στην προπόνηση. «Δεν είμαι μαραθωνοδρόμος, αλλά ποδοσφαιριστής. Μετράει τι κάνω στα ματς και στα ματς τα δίνω όλα. Το είδες ότι έδωσα τους τέσσερις τελευταίους βαθμούς στην ομάδα», ήταν η απάντηση του Μολό και επί της ουσίας η αφορμή για να μείνει εκτός αποστολής.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή, έχοντας τον Μολό εκτός κι εκεί ήρθε το ξέσπασμα του Γάλλου, το οποίο αναμένεται να επιφέρει και την τιμωρία του βάσει του εσωτερικού κανονισμού. Ο Μολό πήγε στον πίνακα που αναρτώνται οι μετρήσεις των ποδοσφαιριστών και άρχισε να σκίζει τα χαρτιά με μανία και βρίζοντας. Ένα ξέσπασμα που το είδαν πολλοί συμπαίκτες του, οι οποίοι… πάγωσαν απ’ τις κινήσεις του Μολό.

Πλέον ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αναμένεται να απολογηθεί για τις πράξεις του, ενώ όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον είναι ανοιχτά. Ακόμα και η λύση του συμβολαίου του τον Γενάρη, αν δεν αλλάξει συμπεριφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ