Ποιο ματς θυμήθηκε ο dj Γιώργος Σαββίδης στο Instagram; (vids)

Ποιο ματς θυμήθηκε ο dj Γιώργος Σαββίδης στο Instagram; (vids)

Αινιγματική ανάρτηση από τον Γιώργο Σαββίδη στα social media, με τον γιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ να δείχνει τις ικανότητές τους και στο djλικι.

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι πολύ δραστήριος στα social media και ανεβάζει συνεχώς διάφορα στο προφίλ του στο Instagram. Αλλοτε για τον ΠΑΟΚ, άλλοτε για τις υπόλοιπες ομάδες.

Το βράδυ της Κυριακής ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ, έδειξε τις ικανότητές του και στο… djλικι, ανεβάζοντας ένα story επενδυμένο μουσικά με το γνωστό άσμα του Νότη Σφακιανάκη, «αγάλματα».

Μια αινιγματική ανάρτηση από τον παράγοντα του Δικεφάλου του Βορρά, που έκανε άπαντες να αναρωτιούνται για ποιον… τραγουδάει ο Σφακιανάκης. Η μία εκδοχή είναι ότι το τραγούδι επελέγη για το ματς του Ολυμπιακού με τον Αρη, καθώς η ανάρτηση έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ η άλλη εκδοχή είναι ότι το συγκεκριμένο τραγούδι αναφέρεται στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής, στον οποίο ο Δικέφαλος κέρδισε με 3-2, με το τρίτο γκολ μάλιστα να μπαίνει στο 90+2’. Ένα γκολ, που ήταν καρμπόν της αμέσως προηγούμενης φάσης, στην οποία είχε σκοράρει και πάλι ο ΠΑΟΚ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά το γκολ είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Για ποιον τραγουδάει… ο Σφακιανάκης; Δείτε τα γκολ σε Κλεάνθης Βικελίδης και Περιστέρι και ψηφίστε ποια εκδοχή από τις δύο σας φαντάζει πιο πιθανή.

Δείτε την ανάρτησή του:

Τα γκολ στο Κ. Βικελίδης

Και στο Περιστέρι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ