Μαντσίνι: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Μαντσίνι: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι υποστήριξε σε δηλώσεις του πως ο Άρης άξιζε κάτι παραπάνω από το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως οι «κίτρινοι» πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Κάτι παραπάνω άξιζε ο Άρης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Ντανιέλ Μαντσίνι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρώτο μέρος και την ανατροπή του Ολυμπιακού: «Καταφέραμε να προηγηθούμε, ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο για να ανατρέψει το σκορ, ήταν δύο μεμονωμένες παρόμοιες φάσεις, έκαναν επιτυχημένες εκτελέσεις και βρέθηκαν μπροστά».

Για το β’ μέρος: «Μπήκα να παίξω στο δεξί άκρο, γιατί ο Ολυμπιακός είχε δυναμική στη δική του αριστερή πλευρά, απ’ όπου έβαλε και τα γκολ. Έπρεπε να βοηθήσω να κρατάω πίσω τον αριστερό τους μπακ, ίσως είχε ενοχλήσεις και ο Φετφατζίδης. Ήταν ένα μας με πολλές διεκδικήσεις, δύναμη και τακτική. Προηγηθήκαμε νωρίς και δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαχείριση, δεχτήκαμε εύκολα τα γκολ, αξίζαμε κάτι παραπάνω».

Για την δεύτερη συνεχόμενη εις βάρος τους ανατροπή: «Πάντα είναι άσχημο να χάνεις, μας έτυχε δυστυχώς να χάσουμε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας μας. Προετοιμαζόμαστε πάντα για τη νίκη σε κάθε ματς, έχουμε δύο εβδομάδες διακοπής για να δουλέψουμε με τον ίδιο στόχο. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ