ΑΕΚ: «40 χρόνια μετά ορθώνεται και πάλι η θρυλική σκεπαστή» (pic)

ΑΕΚ: «40 χρόνια μετά ορθώνεται και πάλι η θρυλική σκεπαστή» (pic)

Συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την ημέρα που η θρυλική σκεπαστή του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας άνοιξε τις πύλες της για τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Η σκεπαστή, το πιο εμβληματικό σημείο του γηπέδου της ΑΕΚ, που στέγαζε για δεκαετίες τους οργανωμένους οπαδούς της Ένωσης, κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας και αναμένεται να αναβιώσει εκ νέου στο νότιο πέταλο της Αγιά Σοφιάς όπως ενημερώνει με ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο επίσημο προφίλ της στο Facebook η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

«Σαν σήμερα, πριν από 40 χρόνια, στις 7 Οκτωβρίου του 1979 η περίφημη σκεπαστή εξέδρα, που οραματίστηκε ο μεγάλος Λουκάς Μπάρλος, επέβλεψε ο πολιτικός μηχανικός Γεράσιμος Ερτσος και άλλαξε την όψη του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, άνοιγε για πρώτη φορά τις πύλες της σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απ’ όπου και η φωτό. Σαράντα χρόνια μετά ορθώνεται και πάλι στο νότιο πέταλο του σπιτιού μας, που αποκτά πλέον περιμετρικά ομοιόμορφη εικόνα με την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα εξέδρα, που ταυτίστηκε με την κιτρινόμαυρη ιστορία και μεγάλωσε γενιές και γενιές Ενωσιτών!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ