ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Βαρέλα και Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Βαρέλα και Γιαννούλη

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν φόβοι για τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα, με τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι να αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του. Πρόβλημα και με Γιαννούλη που χάνει τα ματς της Εθνικής.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας με 2-1 για την 6η αγωνιστική της Super League, με τον Δικέφαλο του βορρά όμως να παίρνει μια «πύρρειος» νίκη, που στιγματίστηκε από τα προβλήματα τραυματισμών των Φερνάντο Βαρέλα και Δημήτρη Γιαννούλη.

Η ανησυχία στους νταμπλούχους Ελλάδας είναι έντονη και για τους δύο, όμως όσον αφορά τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, υπάρχουν φόβοι για πιο σοβαρή ζημιά. Συγκεκριμένα, ο Βαρέλα έχει ενοχλήσεις στο γόνατο του, μετά από κλωτσιά που δέχθηκε και παρότι αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική, στον ΠΑΟΚ υπάρχει ανησυχία ότι ίσως το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από ότι αρχικά φαίνονταν.

Ο Βαρέλα αποχώρησε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο και φάνηκε το πρόβλημα να είναι αρκετά σοβαρό. Παρόλα αυτά στον Δικέφαλο του βορρά περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να έχουν εμπεριστατωμένη άποψη.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Γιαννούλης που επίσης αποκόμισε πρόβλημα από το ματς με τους Αρκάδες, έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα όπου είχε κληθεί. Όμως όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ