Ολυμπιακός: Με μία ντρίπλα, «χάζεψε» τρεις ο Γκιγιέρμε (vid)

Ολυμπιακός: Με μία ντρίπλα, «χάζεψε» τρεις ο Γκιγιέρμε (vid)

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού ανέβασε στα social media την εντυπωσιακή ντρίπλα που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Αρη, με την οποία «χάζεψε» τρεις αντιπάλους του.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές ντρίπλες του φετινού πρωταθλήματος έκανε ο Γκιγιέρμε στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Βραζιλιάνο μέσο των Πειραιωτών να… χορεύει στον αγωνιστικό χώρο και να «χαζεύει» τρεις αντιπάλους του!

Στο 75’ λεπτό πήρε την μπάλα από τον συμπαίκτη του και αμέσως έπεσαν πάνω του τρεις παίκτες του Αρη. Ο Λατινοαμερικάνος χαφ, ωστόσο, δεν… αγχώθηκε από την πίεση των γηπεδούχων και με μία εντυπωσιακή ντρίπλα έσπασε το «πρέσινγκ», ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κέρδισε το φάουλ.

Μια πολύ υψηλής ποιότητας ντρίπλα, η οποία δείχνει την αξία του Βραζιλιάνου χαφ. Μάλιστα, ο ίδιος την Δευτέρα ανέβασε στα social media το σχετικό βίντεο, μαζεύοντας εκατοντάδες like.

Ο Γκιγιέρμε ομορφαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο την παρουσία του, ενώ παράλληλα είναι ένας από τους πιο ουσιαστικούς παίκτες του Ολυμπιακού, κερδίζοντας το απλόχερο χειροκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ