Την Τρίτη με Μελισσανίδη η συνάντηση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια

Την Τρίτη με Μελισσανίδη η συνάντηση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια

Στις 15:00 της Τρίτης προγραμματίστηκε η συνάντηση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την ΑΕΚ που θα αφορά τις εξελίξεις σχετικά με την Υπογειοποίηση.

Για το μεσημέρι της Τρίτης, στις 15:00, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής στη Λεωφόρο Συγγρού, είναι προγραμματισμένη η συνάντηση ανάμεσα στην πλευρά της ΑΕΚ και τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις σχετικά με την Υπογειοποίηση.

Στη συνάντηση θα είναι παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενώ μαζί τους είναι επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου αλλά και ο project manager της «Αγιά Σοφιάς, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο Πάνος Παναγιωτίδης (Γενικός Διευθυντής) και ο Μιχάλης Αναστόπουλος.

Θυμίζουμε ότι την συνάντηση την είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης στην επίσημη δήλωση που είχε κάνει το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και σε αυτή θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις ώστε να τρέξουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες που αφορούν στην Υπογειοποίηση και τα συνοδά έργα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ