Ελ Αραμπί VS Σβιντέρσκι: τα καυτά «εξάσφαιρα» (poll)

Ελ Αραμπί VS Σβιντέρσκι: τα καυτά «εξάσφαιρα» (poll)

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή και οι Ελ Αραμπί και Σβιντέρσκι θα μονομαχήσουν για το βραβείο του πρώτου σκόρερ...

Στη φετινή Superleague, στους δύο τρίτος δεν χωρεί… Τουλάχιστον, έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό για τη διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή, αφού ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ δείχνουν ότι θα διαγωνιστούν για την πρώτη θέση.

Σε μία άτυπη μικρογραφία της διαμάχης Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, δύο ποδοσφαιριστές τους αναμένεται να αναμετρηθούν για μία ατομική διάκριση. Ο «κόκκινος» Γιουσούφ Ελ Αραμπί και ο «ασπρόμαυρος» Κάρολ Σβιντέρσκι σκοράρουν κατά ριπάς μέχρι στιγμής και προβάλλουν ως τα βασικά φαβορί για να αναδειχτούν πρώτοι σκόρερ.

Ο Ολυμπιακός φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έχοντας ενεργητικό 12 τερμάτων. Ο Γιουσούφ Ελ Αραμπί έχει πετύχει το 1/3 της παραγωγικότητας, σκοράροντας 4 γκολ σε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με χρόνο 427’. Ο Μαροκινός στράικερ κατά μέσο όρο βρίσκει δίχτυα ανά 107 λεπτά. Συνολικά στη σεζόν, ο 32χρονος παίκτης έχει 11 εμφανίσεις με 6 γκολ.

https://www.youtube.com/watch?v=vMyCdlw9AjA

Ο ΠΑΟΚ καταλαμβάνει την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα με 14 πόντους, αφού τον προσπερνά η Ξάνθη με 15, με συγκομιδή 13 τερμάτων. Ο Κάρολ Σβιντέρσκι είναι ο πρώτος σκόρερ στην Τούμπα, έχοντας πετύχει 5 γκολ σε 6 παιχνίδια. Η επίδοση του Σβιντέρσκι έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, διότι ο Πολωνός σκοράρει ανά 66’, δηλαδή λιγότερο από ένα παιχνίδι. Στο σύνολο της σεζόν μέχρι τώρα, ο 22χρονος στράικερ έχει 9 συμμετοχές με 6 γκολ.

https://www.youtube.com/watch?v=nyIrgyicKQg

Τόσο ο Ελ Αραμπί, όσο και ο Σβιντέρσκι είναι τα «κανόνια» του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Αν συνεχίσουν να σκοράρουν με ανάλογη συχνότητα, ο στόχος των 20 γκολ για τον καθένα είναι εφικτός. Ποιος θα πετύχει τα περισσότερα και θα αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στη Superleague, θα αποδειχτεί στο γήπεδο.

Ψηφίστε στο poll του «10» ποιος πιστεύετε ότι θα πετύχει περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ