Αντωνίου: «Ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν ήταν μαζί μας»

Αντωνίου: «Ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν ήταν μαζί μας»

Ο Σωτήρης Αντωνίου ανέφερε πως ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν ήταν με τη Λαμία, στεκόμενος στις πολλές ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η Λαμία δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε (22 τελικές, 9 στον στόχο) και «κόλλησε» στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Σωτήρης Αντωνίου, μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως η ομάδα του κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν ήταν μαζί της, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να συγκεντρωθούν στον μαραθώνιο που έχουν μπροστά τους.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Αντωνίου:

«Το σκορ αυτό μας αδικεί κατάφωρα. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Χάσαμε μεγάλες, κραυγαλέες και κλασικές ευκαιρίες, όμως ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν ήταν μαζί μας. Πρέπει να συνεχίσουμε, ο μαραθώνιος συνεχίζεται και πρέπει να έχουμε συνέπεια. Είχαμε πάθος, αγωνιστική πειθαρχία, δεν έχω παράπονο απ’ την προσπάθεια των παικτών μου, όμως μας έλειψε το γκολ. Είχαμε διαβάσει καλά το ματς, ο Παναιτωλικός είναι τεχνική ομάδα που κρατάει τη μπάλα αρκετά στα πόδια της. Εμείς κυριαρχήσαμε, το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ