Λαμία: Αποτελεί παρελθόν ο Αντωνίου

Λαμία: Αποτελεί παρελθόν ο Αντωνίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Σωτήρης Αντωνίου δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Φημολογία για Τεννέ και Παράσχο για την επόμενη μέρα.

Κενός είναι ο πάγκος της Λαμίας από το βράδυ της Δευτέρας, μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία και η διοίκηση ήδη αναζητά τον αντικαταστατή του.

Με συγκομιδή 4 βαθμών μετά από 6 αγωνιστικές, η Λαμία καταλαμβάνει τη 12 θέση στη βαθμολογία και ο Σωτήρης Αντωνίου θεώρησε ότι δεν μπορούσε να αλλάξει την εικόνα της. Για αυτό και έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει.

Ο Αντωνίου είχε συζήτηση με τους παράγοντες της Λαμίας για τη συνεργασίας τους και κατέληξαν ότι είναι προτιμότερο να τη διακόψουν.

Παρότι είναι νωρίς και δεν έχει προηγηθεί προεργασία από τη διοίκηση της Λαμίας, τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν είναι δύο προπονητών με γνώση της κατηγορίας.

Ο πρώτος είναι ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος είχε αρχίσει προετοιμασία με τη Λαμία αλλά παραιτήθηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, εξαιτίας της πρόθεσης του ιδιοκτήτη Πανουργιά Παπαϊωάννου να αποχωρήσει. Πρόκειται για μία ασφαλή λύση, αφού ο Τεννές ξέρει το ρόστερ, έχει εμπειρία σε ανάλογες αποστολές και είναι αποδεκτός στη φίλαθλη γνώμη της Φθιώτιδας.

Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο Γιώργος Παράσχος, ένας τεχνικός που δουλεύει για πολλά χρόνια στη Superleague και έχει βοηθήσει αρκετές ομάδες να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Σε κάθε περίπτωση, προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση και η διοίκηση της Λαμίας θα αναλύσει τις επιλογές της το πρωί της Τρίτης, με μεγαλύτερη ηρεμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ