Παναθηναϊκός: Τα είπαν Μολό – Δώνης και συμφώνησαν σε… νέα αρχή

Παναθηναϊκός: Τα είπαν Μολό – Δώνης και συμφώνησαν σε… νέα αρχή

Τα είπαν σήμερα στο Κορωπί ο Γιοάν Μολό με τον Γιώργο Δώνη παρουσία και του Νίκου Νταμπίζα, με τον παίκτη να κατανοεί το λάθος του και τους τρεις τους να συμφωνούν πως πάνε για μια νέα αρχή. Διήμερη άδεια και ταξίδι στο Παρίσι για τον Γάλλο.

Να αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και να προχωρήσουν σε νέα αρχή συμφώνησαν οι Γιώργος Δώνης, Γιοάν Μολό και Νίκος Νταμπίζας. Οι τρεις τους είχαν συνάντηση σήμερα στο Κορωπί, μετά τη χθεσινή κουβέντα που υπήρξε μεταξύ του παίκτη και του τεχνικού διευθυντή και αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί, ξεχνώντας όσα συνέβησαν.

Ο παίκτης κατανόησε το λάθος που έκανε την περασμένη Παρασκευή, με τον Δώνη να υπογραμμίζει πως θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στη διαδικασία και στους ρόλους. Και από τις δύο πλευρές υπογραμμίστηκε η από κοινού διάθεση να γίνει μια νέα αρχή, με τον Νίκο Νταμπίζα να ξεκαθαρίζει και πάλι στον παίκτη ότι δε θα γίνουν ανεκτές στο μέλλον ανάλογες συμπεριφορές.

Ο Μολό, πάντως, θα απουσιάσει για δύο μέρες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού θα μεταβεί στο Παρίσι με διήμερη άδεια μιας και αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα και είναι αναγκαίο να απουσιάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ