Μπερμπάτοφ: Οι επαφές που είχε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ (vid)

Μπερμπάτοφ: Οι επαφές που είχε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ (vid)

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σε συνέντευξή του εκμυστηρεύτηκε τις συναντήσεις που είχε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, την περίοδο που αγωνιζόταν για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν εκείνοι στην Τούμπα και σε ένα αρνητικό περιστατικό που είχε συμβεί στα αποδυτήρια.

Στη θητεία του στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είχε ιδιαίτερες… επαφές με τους οπαδούς της ομάδας, τις οποίες αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον Στέφεν Χόουσον.

Ο Βούλγαρος επιθετικός αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο μία αρκετά αξιόλογη και σημαντική καριέρα.

Δείτε τι ανέφερε αρχικά ο Μπερμπάτοφ στη συνέντευξη:

«Έπαιξα στην πατρίδα μου μόνο για έναν χρόνο, μετά πήγα στη Γερμανία… Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις κάτι τέτοιο στη Γερμανία. Μετά πήγα στην Αγγλία, ακολούθησε η Γαλλία και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ. Για 17 χρόνια αγωνίστηκα μακριά από την πατρίδα μου».

Εν συνεχεία, ο πρώην άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε για την ατμόσφαιρα που συνάντησε στα πρώτα παιχνίδια στην Τούμπα και για ένα αρνητικό περιστατικό που συνέβη στα αποδυτήρια με εξαγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, είδα στα πρώτα παιχνίδια να ανάβουν καπνογόνα και είπα: ‘What the f…ck’ γιατί δεν ήμουν πλέον συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο. Είχε περάσει καιρός και ήταν κάτι περίεργο για εμένα. Στη συνέχεια, όταν δεν κερδίζαμε οι οπαδοί έβγαζαν εκνευρισμό. Δεν είχαν υπομονή και μας ρωτούσαν γιατί παίζουμε έτσι… Και εγώ σκεφτόμουν ‘ποιοΙ είστε εσείς που θα μου πείτε πως παίζω;’.

Μια μέρα, ήρθαν στα αποδυτήρια. Εκείνη την ώρα έκανα μπάνιο, όταν βγήκα είδα τρεις ανθρώπους και ήμουν σε φάση »τι κάνετε εδώ πέρα;» Και μας είπαν, »παίζετε χάλια και πρέπει να μιλήσουμε μαζί σας». Και τότε αρχίσαμε να συζητάμε σοβαρά. Προσπάθησα να τους εξηγήσω πως δεν ήταν απαραίτητο αυτό που έγινε γιατί υπήρχαν αρκετοί νεαροί παίκτες στην ομάδα. Τους εξήγησα πως με το να έρχονται στα αποδυτήρια, βάζουν περισσότερη πίεση στην ομάδα και την επόμενη φορά θα είναι ακόμη πιο φοβισμένοι στο γήπεδο. Για τους παίκτες που γνωρίζουν πώς να το αντιμετωπίζουν όλο αυτό, είναι εντάξει».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ