Θεραπεία ο Βαρέλα, ατομικό ο Βέρνμπλουμ

Θεραπεία ο Βαρέλα, ατομικό ο Βέρνμπλουμ

Θεραπεία ακολούθησε στη σημερινή (9/10) προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Βαρέλα, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μετά από διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Άμπελ Φερέιρα επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Φερνάντο Βαρέλα να ακολουθεί θεραπεία και τον Πόντους Βέρνμπλουμ να πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου επέστρεψαν στη δουλειά το πρωί της Τετάρτης (09.10), μετά το διήμερο ρεπό, με ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Η διακοπή του Οκτωβρίου για τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας να δουλέψει απερίσπαστο προκειμένου να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με βελτιωμένη εικόνα.

Tο πρόγραμμα της Τετάρτης (09.10) ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Αρχικά οι παίκτες εκτέλεσαν πρόγραμμα ασκήσεων με και χωρίς μπάλα και στη συνέχεια ακολούθησαν αγωνιστικά παιχνίδια.

Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε θεραπεία, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ έμεινε στο γυμναστήριο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (10.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ