Τερζής: «Συμφωνία Ενινγκ – Αρη, θα είμαι βοηθός του»

Τερζής: «Συμφωνία Ενινγκ – Αρη, θα είμαι βοηθός του»

Ο Ελληνας προπονητής μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας επιβεβαίωσε τη συμφωνία του Αρη με τον Ενινγκ και αποκάλυψε ότι θα παραμείνει στο τιμ ως βοηθός του Γερμανού.

Τον ερχομό του Μίχαελ Ένινγκ στην Ελλάδα, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρη επιβεβαίωσε ο Τόλης Τερζής, μετά τη φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας με 3-1. Ο Ελληνας προπονητής, ο οποίος έκατσε στον «κίτρινο» πάγκο στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Λάρισα και Ολυμπιακό, αποκάλυψε μάλιστα ότι θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ της ομάδας ως βοηθός του Γερμανού τεχνικού.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τις πληροφορίες που τον θέλουν να μένει στον Άρη ως συνεργάτης του Μίκαελ Ένινγκ, απάντησε: «Ισχύουν και τα δύο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση της ομάδας».

Για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας: «Θέλαμε να δώσουμε 90 λεπτά στα παιδιά που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, ώστε να πάρουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Ξάνθη».

Για το αν τα γκολ που πέτυχαν οι Μαντσίνι και Τόνσο θα τους βοηθήσουν να ανέβουν ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας: «Σίγουρα ειδικά για τον Μαντσίνι που ήρθε τελευταίος στην ομάδας και δείχνει να έχει προσαρμοστεί, αλλά και για τον Τόνσο που τελευταία ήταν λίγο πεσμένος».

Για τις ευκαιρίες που έδωσε στους νέους ποδοσφαιριστές: «Αυτά τα παιδιά τα γνωρίζω πολύ καλά κάνουν καθημερινά προπόνηση μαζί μας. Μέχρι σήμερα έχουμε ανεβάσει 12-13 παιδιά. Πρέπει να τα στηρίξουμε γιατί είναι το μέλλον της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ