Μπελά: «Ο Αρης παίζει ωραίο ποδόσφαιρο»

Μπελά: «Ο Αρης παίζει ωραίο ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας μετά το φιλικό με τον Αρη τόνισε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργεί πολλές φάσεις.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αρη ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Αριάν Μπελά, μετά την ήττα της ομάδας του από τους Κίτρινους με 3-1, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στον Εύοσμο.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε ότι η ομάδα της συμπρωτεύουσας παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργεί πολλές φάσεις και έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ήταν τιμή για τον Απόλλωνα Λάρισας που έπαιξε φιλικό με τον Αρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι τιμή μας που παίξαμε με τον Άρη. Φέτος παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο με πολλές ευκαιρίες και κυκλοφορία της μπάλας.

Για τα συμπεράσματα του από το φιλικό: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε και εμείς ποδόσφαιρο και όχι καταστροφικό και μόνο να απομακρύνουμε την μπάλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από λάθη δικά μας, αλλά στο μεταξύ είχαμε καταφέρει να ξαναμπούμε στο παιχνίδι με την ισοφάριση»

Για την περσινή πορεία του Απόλλωνα Λάρισας: «Ευχαριστώ τους παίκτες για την περσινή πορεία, παρά τα οικονομικά προβλήματα. Τα παιδιά πάντα δίνουν την ψυχή τους και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Είμαστε όλοι καλά και είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα».

Για τους στόχους της ομάδας στη φετινή σεζόν: «Παίζουμε με παίκτες κάτω των 23 ετών, λόγω απαγόρευσης μεταγραφών. Το καλό είναι ότι ακούν τις εντολές τις δικές μας αλλά και των μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ