Αιχμηρή απάντηση Δημάτου στον Δούκα: «Όποιος επικαλείται νομιμότητα, να σέβεται τη δικαιοσύνη»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, απάντησε στα λεγόμενα του Λευτέρη Δούκα, που έκανε αναφορά στον Δημήτρη Μελισσανίδη.


Αιχμηρή απάντηση Δημάτου στον Δούκα: «Όποιος επικαλείται νομιμότητα, να σέβεται τη δικαιοσύνη» | to10.gr

Αιχμηρή απάντηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, στον ομόλογό του της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα. Ο τελευταίος με ανάρτησή του νωρίτερα είχε σχολιάσει την κλήση σε απολογία του Βασίλη Παπαθεοδώρου από τον Λευτέρη Αυγενάκης και… έμπλεξε και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, λέγοντας πως θα έπρεπε να τον καλέσει κι εκείνον ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Η απάντηση του Δημάτου μεταξύ άλλων αναφέρει πως όποιος επικαλείται τη νομιμότητα και τις δημοκρατικές αρχές θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις.

Επος: Ο Κούγιας έμεινε από βενζίνη στη μέση της Εθνικής!

Αναλυτικά η απάντηση του Ανδρέα Δημάτου:

«Όποιος επικαλείται τη νομιμότητα και τις δημοκρατικές αρχές θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις και την ξεκάθαρη ετυμηγορία επιτροπών στελεχωμένων με τακτικούς δικαστές. Ο σεβασμός στη δικαιοσύνη, η δημοκρατική ευαισθησία και η επίκληση της νομιμότητας δεν μπορεί να γίνεται αλά καρτ… Μην μπερδεύεστε με υποθέσεις που παραπέμφθηκαν και κρίθηκαν αμετάκλητα από την ελληνική δικαιοσύνη. Εκτός και αν αμφισβητείτε και τη δικαστική δικαιοδοσία. Σε αυτή την περίπτωση μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια…».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο