Στο πλευρό του Βαρέλα ο Ζίβκοβιτς (pic)

Στο πλευρό του Βαρέλα ο Ζίβκοβιτς (pic)

Το μήνυμα του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ για τον αμυντικό του Δικεφάλου, που τραυματίστηκε και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 1,5 μήνα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα στάθηκε άτυχος στον αγώνα με τον Αστέρας Τρίπολης, καθώς τραυματίστηκε και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη του σώματος του έξω μηνίσκου και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1.5 μήνα.

Ο έμπειρος άσος αναμένεται να χάσει σίγουρα τους αγώνες που ακολουθούν με Λαμία (εντός), Βόλο (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και ΟΦΗ (εκτός), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο σέντερ μπακ από το Πράσινο Ακρωτήρι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει δυνατός και έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής αμυντικός μπορεί να τραυματίστηκε και να βρίσκεται στα… πιτς, αλλά δεν είναι μόνος του, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι συμπαίκτες του στέκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν απόλυτα. Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα που ανάρτησε στα social media o Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος πορτιέρο του Δικέφαλου ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία δεσπόζει ένα λιοντάρι, με το σχόλιο  «Το θηρίο είναι δυνατό», «ταγκάροντας» παράλληλα τον Φερνάντο Βαρέλα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ