Υπό αξιολόγηση το ρόστερ της ΑΕΚ μέχρι τον Δεκέμβρη

Υπό αξιολόγηση το ρόστερ της ΑΕΚ μέχρι τον Δεκέμβρη

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κρίνονται μέχρι τον Δεκέμβρη, με τους Ίβιτς και Κωστένογλου να αποφασίζουν μέχρι τότε πως θα κινηθούν στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Η ΑΕΚ μετά το αποτυχημένο πείραμα με τον Μιγκέλ Καρντόσο, προσπαθεί να ορθοποδήσει και πάλι κυρίως αγωνιστικά. Κωστένογλου και Ίβιτς έχουν σηκώσει μανίκια και καθένας από το πόστο του, προσπαθεί να φέρει εις πέρας το δύσκολο αυτό εγχείρημα.

Σε αναμμένα κάρβουνα πρέπει να βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, αφού κανείς δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρος στο ρόστερ. Οι δύο άνδρες αξιολογούν καθημερινά το ρόστερ τόσο στις προπονήσεις όσο και στις επίσημες αναμετρήσεις και με βάση τα δεδομένα που θα συλλέξουν, θα κινηθούν ανάλογα μεταγραφικά τον Γενάρη σύμφωνα με την Sportday.

Θεωρώντας ως δεδομένη την υπάρχουσα κατάσταση η ΑΕΚ θα κινηθεί για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν κεντρικό χαφ με περισσότερα αθλητικά προσόντα από τους υπάρχοντες. Την ίδια ώρα ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων βρίσκεται και η απόκτηση ενός σέντερ φορ με ευχέρεια στο σκοράρισμα αφού οι Αλμπάνης και Γιακουμάκης που μοιράζονται τη θέση με τον Ολιβέιρα, δεν είναι οι τυπικοί στράικερ.

Τέλος στην Ένωση περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Ζεράλδες, παίκτη που έφερε ο Καρντόσο και ακόμα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Σε περίπτωση αποχώρησης του Πορτογάλου που βρίσκεται στους κιτρινόμαυρους ως δανεικός, θα γίνει κίνηση και για έναν αριστερό εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ